Veseli povratak s Karate kampa!

karate kamp u SelcuNakon sedmodnevnog boravka u Zagrebačkom karate kampu u selcu 24-30.8.2008.g. vratila se ekipa Karate kluba Bushido s velikim osmjehom na licu.
Zadovoljstvo je veliko jer se dobro treniralo (dva puta dnevno), puno kupalo, odlično zabavljali, družili i upoznali nove prijatelje, naravno i nešto se novog naučilo iz karatea.
Ovaj Kamp je poslužio našim malim samurajima da se dobro pripreme i za natjecateljsku sezonu koja počinje već 21.9.2008.g. Ovako dobre pripreme garantiraju i dobre rezultate na predstojećim natjecanjima, a motivacija je porasla za 100%…
Nastavak članka pročitajte klikom na OPŠIRNIJE
Slike sa Zagrebačkog karate kampa, Selce 2008. POGLEDAJTE U GALERIJI!

Izuzetno je sretan Juran koji je vježbao s seniorskim reprezentativcima Hrvatske, te sprijateljio s izravnim konkurentima iz Vinkovaca i Siska u kadetskom uzrastu. Jednodušna ocjena je  - idemo ponovo iduće godine!
Na Kampu su sudjelovali Davor Drempetić, Bruno Drempetić, Ivan Držanić, Domagoj Drempetić, Hrvoje Šćurić, Juran Kralj, Rafael Ribar, te Mislav Šćurić i Slobodan Pupovac u ulozi organizatora Kampa.

Program aktivnosti u Kampu je bio slijedeći:
Buđenje u 6.30 sati, te priprema i odlazak na trenig koji je počinjao u 7.00 sati (grupa vrhunskih kataša s prof. Tihomirom Grgićem u Gradsku dvoranu u Crikvenici), na vanjskom terenu - igralištu udaljenom desetak minuta hoda pod vodstvom trenera Miroslava Vasića (kate) i Damira Burića (borbe).
Nakon jutarnjeg treninga slijedio je doručak u 9.00 sati. Nakon doručka priprema i odlazak na plažu u 10.00 sati. Ručak, vrlo ukusan s mogućnošću repete, je čekao u 13.30 sati. Nakon ručka bilo je slobodno vrijeme za odmor, plažu ili izlazak u grad. U 16.00 sati polazak organiziranim prijevozom u Gradsku dvoranu u Crikvenici (vrhunski opremljena s 200 m2 tatamija), gdje je u 16.30 sati počinjao trening i trajao do 18.00 sati.
Nakon treninga povratak u odmaralište, kraći odmor ili još jedan brzi odlazak na plažu, te u 19.45 sati zaslužena ukusna večera. Nakon večere slobodno, a najmlađi organizirani odlazak u grad. Poslije povratka iz grada još malo druženja na terasi odmarališta, te oko 22.30 sati polazak na spavanje.

Pedagoški nadzor djece izvrsno su obavili Nikola Šira i Mislav Šćurić koji su ujedno kao pomoćni treneri pomagali treneru Vasiću koji je imao najveću grupu vježbača. Polaznici grupe kod M. Vasića uz tehnike obrađivali su kate Heian 1-5.; kod D. Burića vježbali su borbene tehnike i razne kombinacije. T. Grgić je pripremao ekipu KK Princa za Svjetsko karate prvenstvo pa je sve bilo tome podređeno, a obrađivane su kate jion, kankudai, unsu, te gojushihosho.
U sklopu treninga dva dana mr. Tihomir Vidranski izvršio je testiranja polaznika kroz 16 testova.

U petak predzadnjeg dana sudionici Kampa priredili su ugodno iznenađenje građanima Selca i turiste, te navečer u 20.30 sati na trgu u centru grada izveli spektakularan prikaz karatea. Uz zagrebačke karatiste u Kampu je sudjelovalo i 6 djece iz Vinkovaca, Siska i Ivanić Grada, sve redom državni prvaci ili viceprvaci. Opće mišljenje svih sudionika Kampa je - fantastično, to vrijedi ponoviti!

Slike sa Zagrebačkog karate kampa, Selce 2008. POGLEDAJTE U GALERIJI!

Bushido - Klub za pobjede!