Stop Covid-19

Procedura dolaska na trening koje se trebamo držati prema uputama Škole i Stožera civilne zaštite. Molimo Vas da se pridržavate propisanih uputa. Hvala Vam!

1. Prije odlaska na trening, sportaši trebaju izmjeriti temperaturu koja ne smije biti viša od 37.2°C. Ukoliko je temperatura sportaša ili nekog od ukućana viša od navedene, MORA se ostati kod kuće, tj. ne dolaziti na trening.

2. Sportaši na trening dolaze obučeni u trenirku ili kimono (ne koriste svlačionicu za presvlačenje nego samo za odlaganje stvari).

3. Ulazak u dvoranu treneri će omogućiti od 18.50 do 19.00 sati za mlađu grupu, te od 19.50 do 20.00 sati za stariju grupu. Tko se ne pojavi u zakazanom vremenu neće moći ući u dvoranu. Ulazna vrata se zaključavaju van navedenog vremena.

4. Trajanje treninga za početnike (mlađa grupa) je od 19.00 do 20.00 sati, a za natjecatelje (mlađa grupa) od 19.00 do 20.30 sati. Trening starije grupe održat će se od 20.00 do 21.30 sati.

5. Ulazak u Školu dozvoljen je samo sportašima (roditelji ostaju vani na otvorenom prostoru). Pri dolasku sportaši prvo odlaze u svlačionice i tamo ostavljaju osobne stvari (npr. jakne, tenisice i sl.). te se javljaju treneru koji ih čeka na ulazu u samu dvoranu te im dezinficira ruke i stopala (tenisice).

6. Prilikom ulaska u Školu potrebno je nositi zaštitnu masku i držati razmak između drugih osoba od najmanje 1.5 metra. Zaštitna masku sportaši mogu skinuti tek pri ulasku u dvoranu, dok treneri nose zaštitnu masku kroz cijelo vrijeme provođenja treninga.

7. Ukoliko broj sportaša po treningu/grupi pređe propisani maksimalni broj osoba koji mogu biti u dvorani treneri će zaustaviti ulazak sportaša. (S obzirom na veličinu naših dvorana i broj članova gotovo smo sigurni da mi nećemo imati ovaj problem).

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!
S poštovanjem,Slobodan Pupovac, glavni trener0915628677

Bushido - Klub za pobjede!