SRETNA 2012.g.!!!

Odlazi još jedna godina, 2011.g., koja nam je bila izuzetno sportski uspješna. Osvojili smo 270 medalja, od toga 80 na službenim natjecanjima, odnosno 7 sa prvenstava Hrvatske. Ove godine osvojili smo i medalje na prvenstvima Hrvatske u borbama (Davor i Bruno), a Lucija Sili se borila za nastup u reprezentaciji Hrvatske (2. mjesto). U ovoj godini natjecateljskoj ekipi priključili su se i neki novi igrači (Luka Matanović, Toni Tomić, Lucija i Bruno Jelinić, Rea Šimunović…).

Uz izuzetnu sportsku uspješnost, organizirali smo 3. Bushido karate kup prijateljstva, održali ljetne treninge, te je 19 sportaša sudjelovalo na Ljetnom karate kampu Zagrebačkog karate saveza u Selcu. Na natjecanjima nas je odlikovala hrabrost, kvalitetna tehnika i velika druželjubivost, tako da su sportaši Bushida bili vrlo zapaženi i omiljeni na turnirima širom Hrvatske.
U 2012.g. očekujemo jednako, ako ne i kvalitetnije nastupe naših sportaša, te da se uključe u natjecanje još neki naši sportaši koji polako najavljuju svoje kvalitetne nastupe. Očekuje nas naporna godina u kojoj će trebati puno i kvalitetno trenirati. Ne sumnjam, da će članovi Bushida prihvatiti sportski izazov i dati sve od sebe da nam svima 2012.g. ostane u lijepom sjećanju. Svima želim da im se ostvare njihove najljepše želje i da se u 2012.g. ponašaju i djeluju na ponos karate kluba Bushido.
Glavni trener Slobodan Pupovac

Bushido - Klub za pobjede!