Sedam finalista!

Domagoj i MarcoU subotu 19.04.2008. održan je 3.turnir Karate lige u katama za 3. – 8. razrede. U finalni turnir plasiralo se 4 naših članova: Marco Navarro i Domagoj Drempetić, 4. razred C-liga, Anamarija Trobradović, 5. razred C-liga i Juran Kralj, 8. razred A-liga. U katama 1. – 2. razredi od naših članova u finale Karate lige još su se plasirali: Lara Fritz, 1. razred A-liga, Davor Drempetić, 1. razred A-liga i Bruno Drempetić, 2. razred B-liga.

Na posljednjem, 3. turniru Karate lige u katama 3. - 8. razredi naši članovi su postigli dobre rezultate. U kategoriji 4. razreda C-liga Marco Navarro Copa odlično je odradio i pokazao da je u dobroj formi. Pobijedio je u sva tri kola, a slučajnošću ždrijeba tu se je našao i naš Domagoj Drempetić koji je u klupskom obračunu izgubio s tijesnih 2:1. Domagoj Drempetić je također bio vrlo dobar, te je uz poraz od Marca ostalu dvojicu protivnika pobijedio. Marco i Domagoj ostvarili su u Karate ligi po 6 pobjeda (u 9 kola), te su se plasirali u finale.

Ivan kiaiIvan Držanić u kategoriji 3. razredi B-liga, nažalost nije uspio ostvariti pobjedu (vrlo tijesno je gubio od kvalitetnih protivnika). Kako na 2. turniru zbog bolesti nije nastupio i izgubio 3 borbe bez nastupa, nije se uspio plsirati u finale.

Juran JionJuran Kralj u kategoriji 8. razredi A-liga, rutinski je pobijedio u 2 kola, ali se je u prvom kolu sam pobjedio pogriješivši u izvođenju Kanku dai kate, te je diskvalificiran. Unatoč tome sa 7 pobjeda u 9 kola plasirao se u finale. Anamarija Magdalena Trobradović u kategoriji 5. razredi C-liga zbog bolesti nije nastupila, ali se je usprkos tome plasirala s 3 pobjede u finale zahvaljujući pobjedama nad direktnim konkurenticama na 2. turniru. Finale za dječake će se održati 01.6.2008.g., a za djevojčice 08.6.2008.g. u ŠD Peščenica. Sretno!

Bushido - Klub za pobjede!