Salzburg: Luciji bronca!

U subotu i nedjelju, 16/17. 06. održan je Austrian Junior Open koji je ove godine okupio natjecatelje iz 25 zemalja. U jakoj konkurenciji nastupile su Anja i Lucija Sili, te svojim izvedbama pokazale da pripadaju samom vrhu europskih kataša. Broncom se okitila Lucija pobijedivši u 4 susreta.

 

 
Lucija se do polufinala kategorije kadetkinja od ukopno 26 sportašica probila lakim pobjedama od 5:0 protiv Lixandroiu (AUT), Waglund (SWE) i Naletina (CRO). U polufinalu Lucija gubi od Denise Peškove (SVK) 4:1 koja kasnije postaje pobjednica kategorije. U borbi za treće mjesto Lucija pobjeđuje predstavnicu Švicarske Francine Waber 3:2 i osvaja broncu!

Drugog dana natjecanja nastupila je Anja koju u kategoriji dočekuju natjecateljice iz 11 različitih zemalja. Anja lako prolazi prvo kolo pobijedivši predstavnicu Italije La Pietru rezultatom 5:0. U drugom kolu nezasluženo gubi od  Sadije (AUT) 3:2. Moramo priznati da smo bili jako iznenađeni ovakvom sudačkom odlukom i zaključiti da samo velika razlika u kvaliteti jamči prolazak protiv lošijeg protivnika. Anja je odradila borbeno i tehnički korektno, te po našim procjenama pripada samom vrhu kategorije.

Na kraju, možemo biti jako ponosni na nastup Anje i Lucije i čestitati im na odličnom nastupu!

Bushido - Klub za pobjede!