Prvi finalisti Karate lige, 13 iz Bushida!

karate liga dobila finalisteU nedjelju 26.04.2009. u ŠD Peščenica, održan je posljednji kvalifikacijski turnir Karate lige učenika zagrebačkih osnovnih škola KATE 3/8. raz. na kojem redovno nastupaju članovi Karate kluba Bushido. Ove godine u kategoriji 3/8. razredi kate mali “Samuraji s Peščenice” nastupili su s rekordnih 15 natjecatelja od kojih je čak njih 13 izborilo finalni turnir koji će se održati 14.06.2009. Ovakav nevjerojatan rezultat nitko nije očekivao, ali samuraji su samuraji i ugodno su iznenadili sve “nevjerne Tome”. Rezultati su slijedeći…

Bruno Drempetić (3. raz. "A" liga) u punoj brzini s 2 pobjede osigurao finale.
Leonardo Navarro Copa i Juran Auguštin (3. r. "C" liga) s 2 pobjede osvojili 1. i 2. mjesto u skupini i jedva čekaju finale. Marko Schreng nažalost nije nastupio i nije se plasirao u finale.
Mirela Kolak
(3. r. "C" liga) s 2 pobjede glatko ušla u finale.
U kategoriji 4. r. "C" liga sva tri naša predstavnika Ivan Držanić, Ivan Lulić i Luka Kondić svojim pobjedama osigurali su finale.
Marco Navarro Copa
i Domagoj Drempetić (5. r. "B" liga) rutinski osvajaju 1. i 2. mjesto u skupini i čekaju finale.
Filip Božinović
(5. r. "C" liga) s 2 pobjede glatko je ušao u finale.
Anamarija Magdalena Trobradović
(6. r. "B" liga) bez problema se plasirala u finale.
U kategoriji 7/8. r. "B" liga Hrvoje Šćurić i Antun Meglić s 2 pobjede glatko prolaze u finale. Mihael Filipović nije mogao doći na natjecanje, te se iako je imao šanse nije plasirao u finale. Svim finalistima želimo dobar nastup i puno uspjeha u finalu 14.06.2009.

Bushido - Klub za pobjede!