Prvenstvo Zagreba – 7 medalja za Bushido!

U nedjelju, 27.01.2013.g. u ŠD Peščenica održano je Prvenstvo Zagreba u borbama za učenike, mlađe kadete i seniore, te u katama za seniore i veterane. Članovi Bushida bili su ponovo uspješnii osvojivši čak 7 medalja i 2 peta mjesta. Osobito su se istakli Juran Kralj, Bruno Drempetić i Lucija Jelinić. ČESTITAMO!

Rezultati:

Toni Tomić, učenici -42 kg - pobjeđuje u polufinalu, a onda gubi u finalu. 2. mjesto. SREBRO!
Anja Perković, učenice +44 kg - gubi u 1. kolu od prvakinje, a nakon toga pobjeđuje 2 protivnice i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić, mlađi kadeti -36 kg - pobjeđuje prvog protivnika, a nakon toga nakon neriješenog, preglasavanjem sudaca gubi od prvaka, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Jelinić, mlađi kadeti -36 kg - 1. kolo gubi nakon neriješenog, preglasavanjem sudaca od finalista. U repasažnoj borbi pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Toni Tomić,
mlađi kadeti -41 kg - gubi u 1. kolu od prvaka kategorije, a zatim lošim radom gubi za 3. mjeto. 5. mjesto.
Bruno Drempetić, mlađi kadeti -48 kg - pobjeđuje sve protivnike i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Lucija Jelinić, mlađe kadetkinje -50 kg -
odlično radi, te pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi polufinale nakon neriješenog 0:0 preglasavanjem sudaca. U repasažu pobjeđuje, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Juran Kralj, seniori -75 kg - gubi od prvaka kategorije, a zatim pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!

KATE
Dolores Jurič, kate seniorke - iako dobro radi, gubi u 1. kolu od finalistice, a onda gubi u repasažu za 3. mjesto. 5. mjesto.

 

Bushido - Klub za pobjede!