Prvenstvo Hrvatske – Lucija i Zrinka brončane!

 

U nedjelju, 21.10.2012.g. u Rovinju je održano prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore i mlađe seniore. Nastupili su naši članovi Lucija Sili i Zrinka Tabain u kadetkinjama i Juran Kralj u mlađim seniorima. Lucija i Zrinka su osvojile 3. mjesto. Rezultatom smo zadovoljni, ali uz malo više sreće moglo je biti i puno bolje.

Rezultati:

Kadetkinje:
Lucija Sili - glatko pobjeđuje 2 protivnice i ulazi u polufinale. U polufinalu odlično odrađuje pola kate, a zatim gubi na trenutak malo ravnotežu, što je bilo dovoljno sucima da pobjednicom proglase protivnicu koja kasnije osvaja 1. mjesto. U borbi za broncu suvereno pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Zrinka Tabain - jednako kao i Lucija pobjeđuje 2 protivnice, a zatim gubi polufinale. U borbi za broncu glatko pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Mlađi seniori:
Juran Kralj - nije imao sreće sa ždrijebom, jer je upao u nesrazmjerno težu skupinu. Gubi 1. kolo, a njegov protivnik gubi slijedeću borbu od kasnijeg prvaka. Da je bio u drugoj skupini vjerojatno bi osvojio medalju.

   

Bushido - Klub za pobjede!