Prvenstvo Hrvatske: Bushidu 6 medalja!

U nedjelju, 25.04.2010.g. u Splitu održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste. Članovi Bushida nastupili su “samurajski” i osvojili čak 6 medalja (1 zlato 2 srebra i 3 bronce), što je po broju medalja drugi rezultat (Slavonski Brod – 8 medalja). Ove godine je prvenstvo Hrvatske bilo izuzetno jako – preko 300 natjecatelja i 84 ekipe iz 36 klubova. Bushido je dobio i svog prvaka Hrvatske – Bruno Drempetić u kategoriji učenika (10-12 godina starosti). O veličini rezultata govori da je Bushido na zadnja dva prvenstva Hrvatske (2008. i 2009.) osvojio 1 srebro i 2 bronce. ČESTITAMO!!!

REZULTATI:

Mlađi učenici:
Luka Lemo usprkos trudu nije uspio proći 1. kolo.
Luka Matanović je ispao u 1. kolu tijesnim rezultatom 1:2. Vrlo dobro je odradio katu.
Davor Drempetić je imao niz pobjeda, a izgubio je od finalista. U repasažu sve pobjeđuje i osvaja BRONCU!
Ekipa (Lemo, Matanović i Davor Drempetić) pobjeđuje u 2 kola i ulazi u finale, gdje gube od boljih. SREBRO!

Mlađe učenice:
Lara Fritz dobro radi, ali ipak gubi i ostaje bez plasmana.
Iris Vuić uz veliko zalaganje ne uspijeva do borbi za medalje.
Anja Sili prolazi 3 kola, te gubi u polufinalu od prvakinje. Pobjeđuje u borbi za 3. mjesto. BRONCA!
Ekipa (Fritz, Vuić i Anja Sili) pobjeđuju u 1. kolu, a zatim u polufinalu gube svojom greškom pred kraj kate. U borbi za 3. mjesto pobjeđuju. BRONCA!

Učenici:
Ivan Lulić gubi u prvoj borbi tijesno s 1:2 od kvalitetnog natjecatelja iz Slavonskog Broda, koji kasnije gubi, te Ivan ostaje bez plasmana.
Davor Drempetić odlično radi i prolazi 2 kola, au 3. kolu gubi od finalista. U repasažu pobjeđuje 1. borbu, ali u borbi za 3. mjesto gubi, te osvaja odlično 5. mjesto.
Bruno Drempetić suvereno sa po 3:0 pobjeđuje u svih 6 kola i postaje prvakom Hrvatske. ZLATO!!!
Ekipa (Lulić, Davor i Bruno Drempetić) pobjeđuje u 1. kolu, a u 2.kolu na naše veliko iznaneđenje gube od slabijih protivnika 1:2. Protivnici gube u polufinalu, te naša ekipa ostaje bez repasaža. U ovoj kategoriji smo očekivali plasman u finale.

Učenice:
Lara Fritz opet dobro radi i pobjeđuje u 1. kolu, ali nažalost gubi u 2. kolu.
Iris Vuić dobro radi, ali nedovoljno za kvalitetnu protivnicu koja ulazi u polufinale gdje gubi, te Iris ostaje bez plasmana.
Anja Sili pobjeđuje u 2 kola, a zatim u 3. kolu gubi. Protivnica nije ušla u finale, te Anja ostaje bez plasmana.
Ekipa (Fritz, Vuić i Anja Sili) gube u 1. kolu od kvalitetnih protivnica.
U ovoj kategoriji naše natjecateljice su nastupile da bi stekle dragocjeno iskustvo, jer to je za njih jaka konkurencija - protivnice su starije i dosta fizički  jače i iskusnije natjecateljice.

Mlađi kadeti:
Ivan Lulić gubi u 1. kolu od kvalitetnog protivnika i ne prolazi dalje.
Bruno Drempetić iako i do skoro 4 godine mlađi od svojih protivnika, pobjeđuje u 1. kolu, a zatim u 2. kolu pobjeđuje jednog od favorita natjecanja (A. Meter). Nažalost u 3. kolu gubi od protivnika koji kasnije gubi, te Bruno ostaje bez repasaža. Odličan nastup.

Mlađe kadetkinje:
Lucija Sili odlično radi i pobjeđuje u 4 kola, te se plasira u finale. U finalu u ravnopravnoj borbi Lucija gubi, iako je rezultat mogao biti i u korist Lucije. Međutim, odlično SREBRO!!!

VIDEO:

  

Bushido - Klub za pobjede!