Luki bronca na Prvenstvu Hrvatske!

U nedjelju, 13.01.2013.g. u Poreču, održano je Prvenstvo Hrvatske za  kadete, juniore i mlađe seniore u borbama (za 2012.g.). Ponovo su članovi Bushida odlično nastupili i osvojili jednu broncu i dva peta mjesta. Uz malo više sreće moglo je biti i znatno bolje. Nadamo se da je ovako dobar početak godine znak za uspješnu 2013.g. u kojoj očekujemo značajne sportske rezultate.

Rezultati:

Luka Kondić - kadeti -52 kg - U 1. kolu susreće se s jednim od favorita kategorije. Odlično odrađuje susret iako naizgled gubi s uvjerljivih 1:5. Naime, jedan bod su suci dodjelili protivniku iako je bio kontakt, te se trebala suditi kazna. Luka je u dva navrata rušio protivnika i "zakucao" što je trebalo suditi sa po 3 boda (znači čak 6 bodova). Ne možemo razumijeti takve odluke sudaca, jer je tim akcijama Luka trebao pobijediti. Njegov protivnik kasnije postaje prvakom kategorije. U repasažu Luka je s lakoćom pobijedio 2 protivnika i osvojio 3. mjesto. BRONCA!
Ivan Lulić - kadeti -57 kg - U 1 kolu uvjerljivo pobjeđuje. U 2. kolu gubi nakon neriješeno rezultata u produžetku takozvanim "zlatnim bodom". Njegov protivnik kasnije postaje prvakom kategorije. U repasažu Ivan pobjeđuje zagrebačkog kolegu, ali nažalost u borbi za 3. mjesto gubi i osvaja 5. mjesto.
Juran Kralj - mlađi seniori -68 kg - U 1. kolu pobjeđuje, dok u drugom kolu tijesnim rezultatom 0:1 gubi od hrvatskog reprezentativca koji na kraju osvaja srebro. U repasažu Juran pobjeđuje, a zatim tijesno gubi od bivšeg hrvatskog reprezentativca s tijsenih 0:1 i osvaja 5. mjesto.

Na slikama: Luka pred kamerama;  Ivan, Luka i Juran; Luka s Goranom Štimcem, trenerom KK Stijena, Zagreb i Ana-Marijom Čelan hrvatskom seniorskom reprezentativkom.

 

Bushido - Klub za pobjede!