Luka prvi, Bruno drugi na CRO Openu!

U subotu i nedjelju 11/12.09.2010.g. u Rijeci održan 10. CRO Open (Otvoreno prvenstvo Hrvatske). To je najveće karate natjecanje u Hrvatskoj, a ove godine sudjelovalo je oko 1.000 natjecatelja iz 12 zemalja. Iako u oslabljenom sastavu članovi Bushida postigli su do sad najveći uspjeh na CRO Openu 2 zlata i 2 srebra (prošle godine Bruno osvojio 1. mjesto u katama – mlađi učenici). Ovaj odličan rezultat, nadamo se, najavljuje još jednu uspješnu natjecateljsku sezonu.

 

 

 

Rezultati:

Kralj Juran - seniori kate - pobjedio Slovaka u 1. kolu, a u drugom gubi od prvaka (Slovak), te ulazi u repasaž. U repasažu gubi od  trećeplasiranog (Srbija).
Kralj Juran -juniori kate - pobjedio u 1. kolu, a u drugom gubi od finalista. U repasažu gubi od trećeplasiranog.
Bruno Drempetić - mlađi kadeti kate - gubi u 1. kolu zbog nevjerojatne greške u Heian 2 koju je u karijeri najčešće izvodio?!
Bruno Drempetić - učenici kate - prolazi 3 kola i ulazi u finale, gdje gubi od austrijskog natjecatelja. SREBRO!!!
Ivan Lulić - učenici kate - prolazi 2 kola, zatim gubi od prvaka. U repasažu gubi borbu za 3. mjesto. 5. mjesto.
Davor Drempetić - učenici kate - prolazi 1. kolo, a zatim gubi od prvaka. U repasažu gubi od trećeplasiranog.
Anja Sili - učenice kate - gubi u 1. kolu tijesni 1:2 od finalistkinje. U repasažu gubi u borbi za broncu.
Iris Vuić - učenice kate - gubi u 1. kolu od finalistkinje. U repasažu gubi tijesno 1:2 u borbi za broncu.
Kata ekipa učenika (Bruno Drempetić, Ivan Lulić i Davor Drempetić) - pobjeđuje u finalu ekipu SK Termal, Daruvar i osvaja ZLATO!!!
Kata ekipa mlađih kadeta (Bruno Drempetić, Ivan Lulić i Davor Drempetić) - u finalu gubi od austrijske ekipe i osvaja SREBRO!!!
Luka Kondić - učenici borbe -38 kg - u polufinalu pobjeđuje prvaka Hrvatske, a u finalu pobjeđuje Austrijanca s čak 5:0 i osvaja ZLATO!!!
Bruno Drempetić - učenici borbe -38 kg - gubi u 1. kolu od finalista. U repasažu pobjeđuje prvu borbu, a u drugoj, borbi za 3. mjesto gubi tijesno 2:3. Osvaja 5. mjesto.
Zbog iznenadne bolesti (viroza) nije nastupila naša viceprvakinja Lucija Sili, koja je bila jedna od favoritkinja natjecanja, te je ujedno trebala predvoditi i ekipu mlađih kadetkinja.

Kvalitetnim suđenjem istaknuo se i naš sudac Mislav Šćurić. Na fotografiji sa svjetskim karate sudcem (kate i borbe) Francuzom Hugues Micholet.

Bushido - Klub za pobjede!