Lucija pobjednica Darfesta!

U subotu, 09.10.2010. u Daruvaru je održan tradicionalni međunarodni karate turnir, 10. Karate Darfest Croatia. Bushido je opet odlično nastupio i osvojio 7 medalja (2 zlata, 1 srebro i 4 bronce). Rezultat je mogao biti i bolji, ali ovaj put smo “za dlaku” ostali bez još 3-4 medalje. Ipak, možemo biti zadovoljni postignutim, jer smo dokazali da smo u samom vrhu kvalitete hrvatskog karatea. Osobito se istakla Lucija Sili odličnim nastupom i osvajanjem 3 medalje.

Rezultati:

 

 

 

Kate
Bruno Drempetić - učenici - 3. mjesto!
Davor Drempetić - učenici - 3. mjesto!
Anja Sili - učenice - dobro radi, ali gubi u 1. kolu.
Iris Vuić - učenice - dobro radi, ali gubi u 1. kolu.
Bruno Drempetić - mlađi kadeti - dobro radi, ali (nepravedno) gubi u polufinalu, a zatim i borbu za 3. mjesto, također nepravedno.
Davor Drempetić - mlađi kadeti - dobro radi, ali ne uspijeva doći do medalje.
Ivan Lulić - mlađi kadeti - gubi u 1. kolu i ostaje bez mogućnosti za osvajanjem medalje.
Lucija Sili - mlađe kadetkinje - nevjerojatno lošom odlukom sudaca gubi u 1. kolu tijesno 1:2 od finalistkinje. Ostale borbe pobjeđuje i osvaja 3. mjesto!
Lucija Sili - kadetkinje - pobjeđuje u sva 4 kola i suvereno osvaja 1. mjesto!
Ekipa (Bruno i Davor Drempetić, Ivan Lulić) - mlađi kadeti - pobjeđuju u finalu Slavonski Brod i osvajaju 1. mjesto!
Ekipa (Lucija i Anja Sili, Iris Vuić) - mlađe kadetkinje - dobro rade u finalu i tijesno gube, te osvajaju 2. mjesto!

Borbe
Davor Drempetić - učenici -30 kg - gubi u 1. kolu od prvaka, nakon svog vodstva od 3:0, protivnik smanjuje na 3:1, te 7 sek. prije kraja osvaja 3 boda i pobjeđuje s 3:4. Davor u repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto!
Bruno Drempetić - učenici -35 kg - gubi u 1. kolu, nakon loših odluka sudaca i svoje nesmotrenosti. Dojam je da je bio bolji od protivnika.
Luka Kondić - učenici -35 kg - gubi u 1. kolu, jednako kao i Bruno, uz dobar rad, nije uspio doći do pobjede.
Luka Kondić - mlađi kadeti -40 kg - pobjeđuje u 1. kolu s visokih 4:0. Drugu borbu gubi 0:3 (prošao mu jedan nožni udarac u glavu) iako je borba bila ravnopravna. U repasažu u borbi za 3. mjesto Luka doživljava pravu dramu. Nakon vodstva od 2:0 i nekoliko zadanih udaraca koje suci nisu sudili, gubi doslovno u zadnjoj sekundi borbe kad mu u glavu prolazi jedan slučajni udarac nogom u glavu - 2:3, poraz i osvaja 5. mjesto.
Domagoj Drempetić - mlađi kadeti -40 kg - gubi u 1. kolu sa 1:3, iako se dobro borio. Domagoj se tek počeo natjecati u borbama, tako da u budućnosti od njega očekujemo dobre rezultate.

Bushido - Klub za pobjede!