Dobar početak Bushida u Karate ligi!

Mirela Karate liga učenikaU nedjelju, 21.09.2008., u ŠD Peščenica, započela je 4. Karate liga učenika zagrebačkih osnovnih škola, prvim turnirom u katama 3-8. razredi. Karate klub Bushido u još brojnijem sastavu nego prošle godine nastupio je s 11 natjecatelja (nedostajao je Juran Kralj koji se upisao u srednju školu).

Nastavak članka pročitajte klikom na OPŠIRNIJE

U 3. razredima A Liga nastupio je Bruno Drempetić i usprkos prehladi i prošlotjednom izbivanju s treninga zbog škole u prirodi (Sljeme) izbori je 1 pobjedu, a 2 je tijesno izgubio.

U C Ligi Leonardo Navarro Copa je odlično odradio i izborio 2 pobjede, a jednom je poražen od prvoplasiranog;
Marko Schreng nije uspio izboriti pobjedu, ali je njegov napredak vidljiv, pa u idućim kolima očekujemo i prve pobjede;
Mirela Kolak je prvi put nastupila i izborila svoju prvu pobjedu, uz 1 poraz i jednu pobjedu bez borbe (slobodna zbog neparnog broja natjecatelja) tako da u slijedeći turnir ulazi s 2 boda.

U 4. razredima C Liga Ivan Držanić je kvalitetno odradio i ostvario 2 pobjede uz 1 poraz.
U 5. razredima B Liga Domagoj Drempetić je odlično odradio i ostavrio 2 pobjede uz još jednu pobjedu bez borbe (neparan broj natjecatelja);
Marco Navarro Copa nije još u punoj formi,a li je svejedno ostvario 2 pobjede, te je jednom poražen.

Domagoj Karate liga učenika

U 6. razredima B Liga Anamarija Magdalena Trobradović je pokazala zavidan napredak u odnosu na prošlu sezonu u C Ligi, ali jača konkurencija i malo dekoncentracije u 2 kola rezultirali su 1 pobjedom i 2 poraza.

U novoj kategoriji Lige 7/8. razredi B Liga imali smo tri predstavnika: Hrvoje Šćurić je vrlo dobro odradio i ostavrio 2 pobjede i 1 poraz od prvoplasiranog.
Hrvoje Karate liga učenika

Mihael Filipović
koji prvi put nastupa na natjecanjima ostvario je 1 pobjedu i 2 poraza.
Miha Karate liga učenika

Antun Meglić
, također debitant na natjecanjima ostvario je svoju prvu pobjedu uz 2 poraza.
Antun Karate liga učenika

Ukupan dojam nastupa naših natjecatelja je vrlo dobar i daje optimizam za daljnje nastupe, za koje vjerujemo da će biti na razini prošlogodišnje Karate lige kad je Karate klub Bushido ostvario izvanredne rezultate.

Bushido - Klub za pobjede!