Dobar nastup Bushida na Prvenstvu Hrvatske!

U subotu, 26.03.2011.g. u Rovinju je održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe kadete. Članovi Bushida su se dobro borili i osvojili dva 5. mjesta. Medalja nam je nezasluženo izmakla i to nam je jedina gorčina s tog prvenstva. Radom naših natjecatelja smo zadovoljni i sa optimizmom očekujemo slijedeća natjecanja. Već u nedjelju, 03.04.2011.g. očekuje nas Prvenstvo Zagreba u katama.

 

 

 

 

 

Rezultati:

Bruno Drempetić (-41 kg) - iako još uvijek učenik, odlično je odradio stariju uzrasnu kategoriju i trebao osvojiti medalju. Pobjedio je u prva 3 kola, te ušao u polufinale gdje nezasluženo na kontakte gubi. U repasažu, u borbi za 3. mjesto neshvatljivo lošim sudačkim  odlukama gubi u produžetku meča 0:1 i osvaja 5. mjesto!
Luka Kondić (-41 kg) - hrabro se borio i ostvario pobjede u prva 3 kola. U polufinalu s tijesnih 1:2 gubi od prvaka kategorije, a zatim u repasažu, u borbi za 3. mjesto, dobro se bori, ali gubi nezasluženo s tijesnih 0:1 i osvaja 5. mjesto!
Ivan Lulić (-45 kg) - dobro se bori u 1. kolu, ali nakon neriješenog rezultata u produžetku gubi na kontakte od slabijeg pritivnike.
Domagoj Drempetić (-45 kg) - pobjeđuje u 1. kolu. U 2. kolu dobro radi, ali mu suci ne sude udarce. Nakon neriješenog rezultata gubi u produžetku meča.
Lucija Jelinić (-45 kg) - iako se je tek ove godine počela natjecati u borbama, jako dobro se borila i pokazala napredak (kao i Bruno, još je uvijek mlađi uzrast). Izgubila je u 1. kolu s tijesnih 1:2.
Rea Šimunović (-50 kg) - početnica je u karateu i tek je krenula na natjecanja, tako da je njen prikazan rad dobar sa obzirom na kratko treniranje karatea. Izgubila je 1. kolo s 0:4.
Nina Roškar (-50 kg) - zbog bolesti nije mogla otputovati na natjecanje i nastupiti.

Bushido - Klub za pobjede!