Bushidu 9 medalja u Ivanić Gradu!

U nedjelju, 24.02.2013.g. u Ivanić Gradu održan je 25. Međunarodni karate kup Mladosti. Bushido je opet bio samurajski raspoložen i izuzetno uspješan, te osvojio 9 medalja. Uz to članovi Bushida primjereno su se borili i pokazali “pravi duh” Bushida. U nedjelju, 03.03.2013. očekuje nas Prvenstvo Zagreba u katama.

Rezultati:

Kate:
Anja Perković - učenice - pobjeđuje 4 protivnice i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Toni Tomić - učenici - pobjeđuje 4 protivnika, a zatim u finalu nezasluženo gubi s tijesnih 2:3, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Magdalena Jurič - mlađe kadetkinje - zbog malog gubitka ravnoteže u kati gubi od slabije protivnice s tijesnih 2:3.
Anja Sili - mlađe kadetkinje - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim nezasluženo gubi u 2. kolu.
Bruno Drempetić - mlađi kadeti - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi od finalista. U repasažu s dvije pobjede osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić - mlađi kadeti - pobjeđuje 2 protivnika, a zatim gubi od prvaka kategorije. U borbi za treće mjesto tijesno gubi od dobrog protivnika. 5. mjesto.
Lucija Sili - kadetkinje - pobjeđuje 3 protivnice i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Magdalena Jurič - kadetkinje - gubi od finalistkinje, a zatim u repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - kadeti - gubi od finaliste, a zatim u repasažu gubi. 5. mjesto.

Borbe:
Anja Perković - učenice +44 kg - pobjeđuje 4 protivnice i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Toni Tomić - učenici -42 kg - pobjeđuje 2 protivnika, a zatim gubi 1:2 polufinale. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić - mlađi kadeti -41 kg - pobjeđuje 2 protivnika, a zatim gubi polufinale. U repasažu gubi. 5. mjesto.
Toni Tomić - mlađi kadeti - 41 kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi od pobjednika kategorije. U repasažu s dvije pobjede osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - mlađi kadeti -52 kg - pobjeđuje (iako u 3 borbi ozljeđuje palac na šaci) 4 protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Bruno Drempetić - kadeti -52 kg - nastupa s ozlijeđenim palcem, ali ipak pobjeđuje u 1. kolu. U 2. kolu vodi s 1:0, ali ponovo ozljeđuje palac i predaje borbu.
Ivan Lulić - kadeti -57 kg - pobjeđuje u 1. kolu. U 2. kolu gubi od prvaka kategorije. U repasažu gubi nakon neriješenog rezultata preglasavanjem sudaca. 5. mjesto.
Luka Kondić - kadeti -57 kg - u 1. kolu s domaćim borcem, viceprvakom Hrvatske i nakon neriješenog rezultata 0:0 gubi preglasavanjem sudaca.

Bushido - Klub za pobjede!