Bushidu 15 medalja u Ivanić Gradu!

U subotu, 18.02.2012.g. u Ivanić Gradu održan je 24. Međunarodni karate kup Mladosti na kojem je nastupio 441 natjecatelj iz 50 klubova iz Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Bushido je opet bio samurajski raspoložen i izuzetno uspješan, te osvojio čak 15 medalja. Uz to članovi Bushida primjereno su se borili i pokazali “pravi duh” Bushida. Slijedeći vikend očekuje nas natjecanje u Rijeci.

 

 

 

 

 

 

REZULTATI:

KATE:

Petar Dukić - mlađi učenici "B" kategorija - nažalost griješi u kati i gubi u 1. kolu.
Davor Drempetić - učenici - nakon dvije pobjede gubi zbog greške polufinale, ali u repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Toni Tomić - učenici - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim pobjeđuje u 2. kolu, ali protivnika koji je krivo izašao (kasniji prvak kategorije!), u ponovljenom kolu gubi od drugog protivnika nepravedno s tijesnih 2:3. U repasažu pobjeđuje Matanovića i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Matanović - učenici - pobjeđuje u prva dva kola, a zatim gubi od finalista. U repasažu gubi od Tomića. 5. mjesto.
Anja Sili - učenice - pobjeđuje sve protivnike i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Iris Vuić - učenice - pobjeđuje u 2 kola, a zatim gubi od finalistkinje. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - mlađi kadeti - pobjeđuje u 1. kolu, a u drugom neshvatljivo griješi i ostaje bez medalje.
Lucija Sili - kadetkinje - pobjeđuje sve protivnice i osvaja 1. mjesto. ZLATO!

BORBE:

Luka Matanović - učenici -30 kg - gubi u 1. kolu. On je početnik u borbama i od njega se tek očekuju rezultati.
Bruno Jelinić
- učenici -34 kg -pobjeđuje sve protivnike i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Davor Drempetić - učenici -34 kg - pobjeđuje do finala, a onda gubi od Jelinića, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Toni Tomić - učenici -38 kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi od finalista. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Lucija Jelinić - mlađe kadetkinje -50 kg - gubi u polufinalu i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić - mlađi kadetii -36 kg - pobjeđuje, pa gubi od prvaka, a zatim pobjeđuje u repasažu, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Jelinić - mlađi kadeti -36 kg -pobjeđuje, pa gubi od finalista preglasavanjem sudaca 2:3. U borbi za treće mjesto gubi preglasavanjem sudaca i osvaja 5. mjesto.
Toni Tomić - mlađi kadeti -36 kg - gubi od finalista, a zatim i u repasažu od trećeplasiranog.
Bruno Drempetić - mlađi kadeti borbe -45 kg - pobjeđuje u 2 kola, a zatim gubi u finalu na preglasavanje sudaca, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Luka Kondić - mlađi kadeti borbe -45 kg - gubi od prvaka, a zatim pobjeđuje u repasažnoj borbi i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Ivan Lulić - mlađi kadeti borbe -48 kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi od finalista. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Domagoj Drempetić - kadeti borbe -52 kg - pobjeđuje u 2 kola, a zatim gubi od finalista na preglasavanje sudaca. U repasažu pobjeđuje Lulića i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Kondić - kadeti borbe -52 kg - pobjeđuje u 2 kola, pa gubi od prvaka i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Ivan Lulić - kadeti borbe -52 kg - pobjeđuje u 1. kolu s visokih 10:2, a zatim gubi od finalista. U repasažu gubi od Domagoja i osvaja 5. mjesto.

 

 

 

Bushido - Klub za pobjede!