Bushidu 13 medalja u Nedelišću!

U subotu, 06.04.2013.g. u Nedelišću, održan je međunarodni karate turnir Grand Prix Međimurje 2013. Bushido je bio izuzetno raspoložen i uspješan, osvojivši 13 medalja (5 zlatnih, 4 srebrne i 4 brončane). Najuspješniji je bio Bruno Drempetić koji je osvojio 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 brončanu medalju, dok je najjače protivnike imao i najbolje se borio Luka Kondić. Za pohvalu je i Anja Perković koja je osvojila 2 zlatne medalje u učenicama i 1 brončanu u jakoj konkurenciji mlađih kadetkinja. Naravno, i svi ostali su dali svoj maksimum, što se od članova Bushida i očekuje.

 

 

 

 

 

REZULTATI:

KATE:

Anja Perković - učenice - dvije pobjede i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Bruno Drempetić - mlađi kadeti - pobjeđuje Tonija u finalu i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Toni Tomić - mlađi kadeti - gubi od Brune u finalu i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Anja Perković - mlađe kadetkinje -gubi polufinale od prvakinje Hrvatske i pobjednice kategorije, a zatim pobjeđuje u repasažu kvalitetnu protivnicu iz Samobora i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - kadeti - pobjeđuje u polufinalu, a zatim gubi u finalu i osvaja 2. mjesto. SREBRO!

BORBE:

Anja Perković - učenice +44 kg - pobjeđuje u finalu i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Bruno Jelinić - mlađi kadeti -36 kg - pobjeđuje dva protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Toni Tomić - mlađi kadeti -41 kg - u 1.k. protiv viceprvaka Hrvatske vodi s 0:1, ali mu poslije prolazi nožni udarac u tijelo te tijesno gubi s 1:2. U repasažu tijesno gubi s 0:1. 5. mjesto
Bruno Drempetić - mlađi kadeti -52 kg -  pobjeđuje dva protivnika, te osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Lucija Jelinić - mlađe kadetkinje +55 kg - pobjeđuje u 1.k., a zatim gubi u polufinalu, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - kadeti -52 kg -  pobjeđuje u 1.k., a zatim nespretno nakon vodstva od 2:0 gubi u zadnjim sekundama (noga u glavu) s 2:3. U repasažu pobjeđuje, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Kondić - kadeti -57 kg - odlično radi i pobjeđuje trećeplasiranog s PH, a zatim i prvaka Hrvatskie (-57 kg), a u finalu tijesno gubi od prvaka Hrvatske (-52 kg), te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Lucija Jelinić - kadetkinje +54 kg - gubi u 1.kolu i ostaje bez plasmana.
Luka Kondić - juniori -55 kg -  gubi polufinale lošom sudačkom odlukom (dosudili su 3 boda za udarac koji je bio blokiran), te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Kondić - juniori -61 kg -  iako dosta lakši i mlađi pobjeđuje dva protivnika. U finalu gubi od prvaka Hrvatske, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!

 

 

Bushido - Klub za pobjede!