Bushidu 10 medalja na Prvenstvu Zagreba!

U subotu, 05.02.2011.g. u ŠD Peščenica održano je Prvenstvo Zagreba u borbama za učenike, mlađe kadete i seniore, te u katama za seniore i veterane. Članovi Bushida bili su dvostruko uspješniji nego na prošlogodišnjem prvenstvu osvojivši čak 10 medalja, što je treći rezultat po broju osvojenih medalja. Osobito su se iskazale cure kojima je to bio prvi nastup u borbama (osim Marleni). Slijedeći zadatk je učenicima odraditi Prvenstvo Hrvatske u borbama, 26.02.2011.g. u Jastrebarskom. ČESTITAMO

Rezultati:

Davor Drempetić, učenici -30 kg. 1. kolo odlično radi pobjeđuje s visokim rezultato. U 2. kolu vodi s 2:0 protiv protivnika i zadaje još tri udarca koji su mogli bodovani s po 2 boda, ali nažalost nisu, a protivnik pred kraj borbe zadaje udarac nogom u glavu i pobjeđuje s 2:3. U repasažu Davor pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Jelinić, učenici -30 kg. 1 kolo pobjeđuje protivnika koji je krivo prozvan, te se borba poništava. U polufinalu kod rezultata 3:3 suci dosuđuju drugi izlazak i Bruno gubi 3:4. U repasažu Bruno se ponovo sastaje s protivnikom koji je na početku krivo prozvan, ali ovaj put Bruno gubi zbog 2 kontakta rukom u glavu i nažalost 0:1 gubi i osvaja 5. mjesto.

Toni Tomić učenici -34 kg. Prvi put nastupa, ali se dobro bori i tijesno gubi u 1. kolu.

Bruno Drempetić, učenici -38 kg. Vrlo sigurno i pametno odrađuje borbe i s tri pobjede osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Lovro Šoštarko, učenici -38 kg. Uz veliku tremu zablokirao se u 1. kolu i tijesno izgubio.

Anja Sili, učenice -36 kg. Prvi put nastupa i to protiv iskusne natjecateljice (kasnije prvakinja), što joj nije smetalo da odradi vrlo hrabro i tehnički korektno. Gubi relativno tijesno 0:2. Kako je u 1. kolu dala sve od sebe u repasažu joj je ponestalo snage i koncentracije, tako da joj je prošao 1 udarac nogom u glavu, te gubi 0:3. 5. mjesto.

Lucija Jelinić, učenice +40 kg. Prvi put nastupa i jednako kao i druge naše cure nastupa hrabro, te pobjeđuje u 1. kolu. U 2. kolu gubi od finalistkinje. U repasažu pobjeđuje protivnicu i osvaja svoju  prvu medalju, 3. mjesto. BRONCA!
Iris Vuić, učenice +40 kg. Prvi put nastupa, hrabro, ali gubi od iskusne natjecateljice koja ulazi u finale. U repasažu nažalost, zbog neiskustva gubi i osvaja 5. mjesto.

Bruno Drempetić, mlađi kadeti -36 kg. Spletom okolnosti, zbog nedolaska protivnika ulazi direktno u finale, gdje protiv odličnog protivnika u jednoj zreloj taktičkoj borbi gubi jer mu je prošao jedan udarac nogom u tijelo. Gubi 0:2, ali osvaja 2. mjesto. SREBRO!

Luka Kondić, mlađi kadeti -41 kg. Gubi svojom nesmotrenošću (na kazne) s 2:3 i osvaja 3. mjesto. BRONCA!

Domagoj Drempetić, mlađi kadeti -45 kg. Pobjeđuje u 1. kolu, a u finalu je kasno proradio, te gubi i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Ivan Lulić, mlađi kadeti -45 kg. Iako neiskusan borac, ovaj put je dao sve od sebe i dobro radio. Nažalost tijesno gubi u 1. kolu.

Filip Božinović, mlađi kadeti -57 kg. Prvi put nastup i nije se najbolje snašao, te je izgubio u 1. kolu i repasažu na česte kazne. 5. mjesto.

Lucija Jelinić, mlađe kadetkinje -45 kg. Jednako kao Bruno nedolaskom protivnica radi odmah u finalu, gdje nakon produžetaka nažalost gubi, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!

Nina Roškar, mlađe kadetkinja -50 kg. Prvi nastup (ali niti trenira karate dugo). Vrlo borbeno nastupa i gubi u produžetku od iskusne protivnice. Osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Rea Šimunović, mlađe kadetkinje -50 kg. Jedanko kao Nina prvi nastup i kratki staž treniranja nisu rezultirali protiv iskusnije protivnice i gubi u 1. kolu.

Marlena Horvat, mlađe kadetkinje +55 kg. Jedina iskusnija natjecateljica što je pokazala i u borbama, gdje je s 3 pobjede suvereno osvojila 1. mjesto. ZLATO!

Juran Kralj, senior kate. Radi odmah u polufinalu, gdje gubi od prvaka Hrvatske (i reprezentativca), ali osvaja zasluženo 3. mjesto. BRONCA!

 

Bushido - Klub za pobjede!