Bushido treći u Hrvatskoj!

bushido treći u HrvatskojOdličan rezultat na prvenstvima Hrvatske u kategoriji mlađih učenika Bushido je nastavio osvajanjem brončane medalje u Osijeku, 23.05.2009.g. Ekipa mlađih učenika koja je prošle godine osvojila 2. mjesto, ove godine u izmjenjenom sastavu: Bruno Drempetić, Davor Drempetić i Luka Lemo (Ivan Držanić je prešao u stariju uzrasnu kategoriju) potvrdila je svoju kvalitetu osvojivši 3. mjesto.

 Dobar nastup , pobjeda protiv Jastreba u prvom kolu, te dobar nastup u polufinalu protiv Sokola iz Splita, ali neočekivana odluka sudaca 1:2. Ostaje dojam da smo se i ove godine trebali naći u finalu sa Slavonskim Brodom.
U pojedinačnim nastupima isto tako tijesni porazi. U mlađim učenicima Bruno Drempetić gubi sa 1:2 u 1. kolu do natjecatelja iz Slavonskog Broda koji kasnije osvaja 3. mjesto. Davor Drempetić također gubi 1:2 u 1. kolu od natjecatelja iz Slavonskog Broda. U učenicima Bruno Drempetić, iako mlađi učenik, "isprobao je svoju snagu", ali je već u 1. kolu naletio na Hrvoja Rožića iz Siska od kojeg je izgubio, a Rožić je kasnije osvojio 3. mjesto u učenicima, kao i 3. mjesto u mlađim kadetima.
Sretni smo osvajanjem medalje kojom smo potvrdili svoju kvalitetu, ali smo pomalo nesretni zbog izuzetno teškog žrijeba i nepravednog poraza ekipe u polufinalu.

Bushido - Klub za pobjede!