Bushido sretan s Karate kampa!

Bushido u SelcuU organizaciji Zagrebačkog karate saveza 22-29.8.2009.g. u Selcu je održan 2. Zagrebački karate kamp. KK Bushido i ove godine je bio jedan od najbrojnijih sudionika (Ivan Držanić, Davor Drempetić, Bruno Drempetić, Domagoj Drempetić, Luka Kondić, Ivan Lulić, Hrvoje Šćurić, Juran Kralj, Dario Bogović, te treneri Mislav Šćurić i Slobodan Pupovac)..

Fotke sa 2. Zagrebačkog karate kampa pogledajte u GALERIJI!

Treniralo se dva puta dnevno (7-9 i 17-19 sati) u tri grupe. Juran kod trenera Grgića - kate, Ivan, Davor, Hrvoje, Domagoj, Ivan i Luka - kate kod trenera Vasića, te Bruno i Dario  - borbe kod trenera Burića.
Treninzi su se odvijali na vanjskom igralištu u sklopu Hostela Karlovac (gdje su bili smješteni) i u klimatziranoj sportskoj dvorani u Crikvenici do gdje je bio osiguran poseban prijevoz autobusom. Na treninzima se marljivo radilo i puno naučilo.

Slobodno vrijeme je bilo ispunjeno sportom, plivanjem i skakanjem u vodu na lijepoj plaži (50 m od Hostela), izlaskom u grad i pjevanjem karaoka (gdje se osobito istaknuo Lulić uz ostale naše dobre pjevače Brune, Luke, Daria, te Davora, Hrvoja i Ivana). Održan je i malonogometni turnir s 5 ekipa polaznika Kampa, gdje je trijumfirala ekipa Bushida s osvojenih 10 bodova ( 3 pobjede i jedna neriješeno), a Juran je bio i najbolji strijelac turnira s 10 postignutih golova.

Svi članovi Bushida su se dosta trudili na treninzima tako da imaju sve pohvale trenera. Možemo biti zadovoljni jer je Kamp ispunio svoju svrhu i očekujemo da iduće godine odemo u još većem broju na Kamp.

Fotke sa 2. Zagrebačkog karate kampa pogledajte u GALERIJI! 

 

Bushido - Klub za pobjede!