Bushido samuraji odlični na Prvenstvu Hrvatske!

 

U Sukošanu 24. i 25.03.2012.g. održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za učenike i mlađe kadete. U jakoj konkurenciji Bushido je bio odličan i osvojio 4 medalje - 2 srebra i 2 bronce (prošle godine 2 bronce), a moglo je biti i više. Svi natjecatelji su pokazali pravi "duh" Bushida boreći se hrabro i motivirano. Ponovo smo dobili pohvale za nastupe od drugih sudionika natjecanja, a pažnju su pobrali i vjerni navijači (roditelji i natjecatelji), te su neslužbeno proglašeni najboljim navijačima. Moramo naglasiti da smo uložili žalbu na borbu Luke Kondića koji je izgubio za broncu nepravilnom odlukom sudaca, tako da očekujemo pozitivan ishod, pa možda pravda bude zadovoljena, te Luka dobije broncu.

Rezultati:

Davor Drempetić - učenici -34 kg - U 1. kolu pobjeđuje s 4:0, u 2. kolu s 8:0, u polufinalu ponovo s 4:0. U finalu nesretno, na obostrani udarac 1 sudac daje bod za Davora, 2 za protivnika. Davor gubi 0:1. 2.mjesto. SREBRO!
Bruno Jelinić - učenici -34 kg - gubi u 1. kolu nakon neriješenog preglasavanjem sudaca 2:3. Protivnik gubi polufinale 0:1, te Bruno ostaje bez repasaža.
Toni Tomić - učenici -38 kg - Pobjeđuje čisto s 2:0 u 1. kolu. U drugom nažalost gubi nakon neriješenog preglasavanjem sudaca s 2:3. Protivnik kasnije gubi, te Toni ostaje bez repasaža.
Bruno Jelinić - mlađi kadeti -36 kg - gubi već dobiveni meč nakon neriješenog i preglasavanjem sudaca 2:3. Protivnik ulazi u finale, a Bruno s 3 pobjede osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić - mlađi kadeti -36 kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim nesretno gubi u 2. kolu (nakon vodstva) s 1:2. Protivnik gubi 3. kolo, a Davor ostaje bez repasaža.
Bruno Drempetić - mlađi kadeti -45 kg - pobjeđuje hrabro 3 nezgodna protivnika i ulazi u finale. U finalu nakon neriješenog rezultata gubi preglasavanjem sudaca i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Luka Kondić - mlađi kadeti -45 kg - tragičar ovogodišnjeg Prvenstva. U 1. kolu radi s kasnijim prvakom kategorije, gubi meč, koji započeo greškom sudaca koji za udarac u Lukin lakat dodjeljuju 2 boda. Kasnije je bilo teško dobiti tako kvalitetnog protivnika. Protivnik ulazi u finale i Luka radi repasaž. Pobjeđuje dva protivnika i ulazi u borbu za 3. mjesto. Luka osvaja 3 boda rušenjem i "zakucavanjem" protivnika. Devet sekundi prije kraja Luka pogađa maegerijem u tijelo protivnika koji se zaletava. Umjesto 2 boda ili kazne za protivnika sutkinja diskvalificira Luku na opće čuđenje svih koji su gledali meč. Na tu odluku je Klub uložio žalbu i nada se pozitivnom rješenju kako bi Luka ipak dobio više nego zasluženu brončanu medalju.
Ivan Lulić - mlađi kadeti -48 kg - iako nije vjerovao u sebe, Ivan je bio ugodno iznenađenje. Pobjedio je dva protivnika, a zatim gubi polufinale 0:1, iako je iz snimke vidljivo da je oštećen za jednu akciju (3 boda). U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Lucija Jelinić - mlađe kadetkinje -50 kg - gubi u 1. kolu nakon jednog nezgodnog udarca u rebra, pa nije mogla nastaviti, te su joj suci dodijelili predaju.

Moramo još naglasiti da je osim velikog sportskog uspjeha bilo i lijepog druženja jer smo u Sukošanu boravili 2 dana.

 

 

Bushido - Klub za pobjede!