Bushido odličan u Sarajevu!

U Sarajevu, 01.06.2013.g. održan je tradicionalni karate turnir 14. Novogradski dani. Na turniru je sudjelovala i grupa zagrebačkih klubova, među kojima i članovi Bushida. Dvodnevni izlet u Sarajevu je bio vrlo uspješan, a rezultati su bili odlični, osvojili smo 8 medalja (4 zlata, 1 srebro i 3 bronce). Sve pohvale idu i organizatorima za gostoljubivost i dobru organizaciju turnira. Očekujemo da nastupimo i iduće godine u još većem broju.

Galeriju fotografija pogledajte na facebook profilu KK Bushido

Rezultati:

Kate:

Anja Perković - djevojčice 2002.g. - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi polufinale. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Iris Vuić - djevojčice 2000.g. - gubi u polufinalu, a onda nažalost i u repasažu, te osvaja 5. mjesto.
Magdalena Jurič - kadetkinje- pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi polufinale zbog malog debalansa. U repasažu glatko pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Zrinka Tabain - juniorke - glatko pobjeđuje tri protivnice i osvaja 1. mjesto. ZLATO!

Borbe:

Anja Perković - djevojčice 2002.g. +40 kg - pobjeđuje 2 protivnice, a zatim u finalu gubi nakon neriješenog rezultata preglasavanjem sudaca. 2. mjesto. SREBRO!
Toni Tomić - dječaci 2001.g. -45 kg - pobjeđuje tri protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Bruno Jelinić - dječaci 2000.g. -40 kg - pobjeđuje tri protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Bruno Drempetić - kadeti -52 kg - pobjeđuje tri protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Luka Kondić - kadeti -57 kg - pobjeđuje u 1. kolu, prije isteka vremena s 8:0. U 2. kolu gubi od kvalitetnog protivnika, pobjednika kategorije, a zatim u repasažu atraktivno, prije isteka vremena pobjeđuje s 9:0 i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Lucija Jelinić - kadetkinje +54 kg - gubi u 1. kolu i ostaje bez repasaža.

 

Bushido - Klub za pobjede!