Bushido odličan u Rijeci!

U nedjelju, 14.04.2013.g. u Rijeci održan je 10. TAD Karate Kup. Nakon subotnjeg Memorijala, gdje je Bushido nastupio masovno, u Rijeci je Bushido nastupio sa svega 4 natjecatelja, ali je rezultat odličan, osvojeno je 4 medalje. Nastupili su Toni Tomić, Luka Kondić, te Bruno i Lucija Jelinić. Na ovom jakom turniru s preko 700 natjecatelja iz 6 zemalja, od toga 330 Talijana!, nije lako bilo osvojiti medalju.

Rezultati:

KATE:
Toni Tomić
  - mlađi kadeti - gubi u 1. kolu od Slovenca. Toni radi učeničku katu, a Slovenac majstorsku. Organizator je promijenio pravila, a to smo saznali prije početka natjecanja, tako da smo bili hendikepirani kao i drugi klubovi iz Hrvatske.

BORBE:
Bruno Jelinić - mlađi kadeti -36kg -  - pobjeđuje tri protivnika do finala, a onda gubi nakon neriješenog rezultata na preglašavanje sudaca od Talijana, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Toni Tomić - mlađi kadeti -41kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi u 2. kolu iako nije bio lošiji od domaćeg natjecatelja.
Lucija Jelinić - mlađe kadetkinje +55kg - gubi tijesno u 1. kolu, a zatim pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Kondić - kadeti -52kg - pobjeđuje dva protivnika, a onda od prvaka kategorije (Talijana) gubi tijesno s 0:1 iako mislimo da je trebao pobijediti. U repasažu lako pobjeđuje, te osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Lucija Jelinić - kadetkinje +54kg - gubi u 1. kolu od Talijanke nakon neriješenog rezultata preglašavanjem sudaca 2:3.
Luka Kondić - juniori -55kg - pobjeđuje Talijana, a onda u 2. kolu iako nadmoćan nakon neriješenog rezultata gubi od domaćeg natjecatelja preglašavanjem sudaca 2:3,  te osvaja 3. mjesto. BRONCA!

Bushido - Klub za pobjede!