Bushido odličan u Postojni!

U subotu, 15.05.2010. Bruno Drempetić i Luka Kondić nastupili su na 9.Postojna Openu. Na vrlo jakom međunarodnom turniru (9 država), Bruno Drempetić je nastupio u katama (10 i 11 god. starosti), te Bruno Drempetić i Luka Kondić u borbama (10 i 11 god. -35 kg). Bruno je u katama osvojio 2. mjesto, a u borbama 3. mjesto, dok je Luka osvojio 2. mjeso u borbama. ČESTITAMO!

U katama Bruno je pobjedio u 5 kola, da bi u 6. kolu - finalu izgubio 1:2 od Talijana. Bruno je odlično odradio 5 kola pobjedivši i dva talijanska kataša, da bi u 6. kolu radio Empi katu koju nema još uvježbanu, jer mu za njegov uzrast u Hrvatskoj još ne treba, tako da možemo biti izuzetno zadovoljni velikim uspjehom Brune.
U borbama Luka i Bruno su bili jako dobri i vrlo borbeni tako da su imali svaki po 3 pobjede (pobijedili su predstavnike Italije, Češke, Srbije i Slovenije), a izgubili su samo od aktualnog prvaka Hrvatske, Kenana iz Rijeke (Bruno u polufinalu, a Luka u finalu). Njihovi rezultati u ovoj godini pokazuju da će oni vjerojatno izrasti u vrsne borce, te od jeseni očekujemo još bolje rezultate.

 

 

Bushido - Klub za pobjede!