Bushido najuspješniji klub Delta Cupa!

Bushido najuspješniji klub Delta CupaU subotu, 27.02.2010.g. u Rijeci na 12. Delta Cupu, članovi Bushida ponovo su dokazali da su “Klub za pobjede”. Osvojili su čak 4 zlata 1 srebro i 2 bronce. Uz osvojene medalje prikazali su i odličan karate te skrenuli na sebe pažnju i prisutnih sudaca i trenera drugih klubova. Moramo napomenuti da je Bushido osvojio najviše zlatnih medalj, te time bio najuspješniji klub na turniru na kojem je sudjelovalo 40 klubova iz Hrvatske i Slovenije s 320 natjecatelja. Čestitamo “malim samurajima” i očekujemo uskoro dobar nastup na svom 2. Bushido karate kupu prijateljstva – u nedjelju, 14.3.2010.u ŠD Peščenica.

 

 

 

 

Rezultati:

Kate
Mlađi učenici: Davor Drempetić - 3 pobjede i zlato.
Mlađe učenice: Anja Sili - 3 pobjede i zlato.
Učenici: Bruno Drempetić - 3 pobjede i poraz (tijesno 1:2) u finalu - srebro. Davor Drempetić - odličan rad, ali nažalost ispada u 1 kolu od domaćeg natjecatelja.
Mlađi kadeti: Bruno Drempetić - 3 pobjede i poraz u polufinalu od domaćeg Damira Jurića (trostruki prvak: ml. kadeti, kadeti i juniori)- bronca za Brunu.
Mlađe kadetkinje: Lucija Sili - 3 pobjede i zlato.
Kadetkinje: Lucija Sili - 2 pobjede i zlato.
Borbe
Učenici - 38 kg: Luka Kondić - poraz u 1. kolu od domaćeg finalista, a zatim 2 pobjede u repasažu i bronca. Bruno Drempetić - pobjeda u 1. kolu, a zatim poraz, 4 sekunde prije kraja, zbog kazni (nedozvoljeni kontakti) od slabijeg protivnika. Više sreće i kontrole udarca slijedeći put.

 

 

Bushido najuspješniji klub Delta Cupa

 

Bushido - Klub za pobjede!