Bushido na Balkanskom prvenstvu.

Prošli vikend, 29. i 30.03.2013.g. članovi Bushida: Tomislav Farkaš (trener), Luka Kondić, Ivan Lulić, Bruno Drempetić i Toni Tomić nastupili su u sklopu selekcije Hrvatskog karate saveza na Balkanskom prvenstvu u Kragujevcu, Srbija. U izuzetno jakoj konkurenciji (Turska, Rumunjska, Bugarska, Cipar, Grčka, Makedonija, Srbija, Crna Gora, BiH, Mađarska, Austrija i Hrvatska) naši natjecatelji nisu uspjeli doći do medalje, ali su prikazali odlične borbe. Naš član Mislav Šćurić je sudio na tom prvenstvu i položio za sudačko zvanje Balkanske federacije u borbama i katama. Čestitamo.

Rezultati:

Toni Tomić - dječaci 2001.g. -40 kg - pobjeđuje u 1.k. predstavnika Turske, a u 2.k. gubi od Crnogorca. U repasažu gubi od Mađara.
Bruno Drempetić - dječaci 1999.g. -52 kg - pobjeđuje u 1.k.predstavnika BiH, a u 2.k. pobjeđuje Makedonca. U 3.k. nažalost gubi krivo dosuđenim udarcem od Bugara.
Luka Kondić - kadeti -52 kg - gubi u 1.k. od predstavnika BiH. U toj borbi nije mu suđena nijedna akcija od čak 4 rušenja i "zakucavanja" protivnika.
Ivan Lulić - kadeti -57 kg - gubi vrlo tijesno s 1:2 od Grka koji ulazi u finale. U repasažu pobjeđuje Bugara  prije isteka vremena s 8:0. U 2.k. repasaža gubi od viceprvaka Europe Brkića (BiH) iako je pružio odličnu borbu. Ove borbe pokazale su znatan Lulićev potencijal koji bi u budućnosti trebao rezultirati dobrim sportskim uspjesima.

Bushido - Klub za pobjede!