Bushido 6 medalja za Zagreb!

U subotu, 24.09.2011.g. u Slavonskom Brodu održan je 18. Memorijalni karate kup. Na ovom jakom tradicionalnom međunarodnom karate turniru nastupila je reprezentacija Zagrebačkog karate saveza. Za reprezentaciju je nastupilo 4 člana Bushida: Bruno i Davor Drempetić, Luka Kondić i Toni Tomić. Još su trebale nastupiti Anja i Lucija Sili, ali nažalost zbog bolesti to nisu bile u mogućnosti. Članovi Bushida osvojili su u 9 kategorija 6 medalja i 3 peta mjesta. Čestitamo.

 

 

 

 

 

 

Rezultati:

KATE
Učenici:
Davor Drempetić - pobjeđuje u 4 kola (u polufinalu pobjeđuje Brunu), a u finalu tijesno gubi sa 1:2 i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Bruno Drempetić - pobjeđuje u prva 3 kola, a zatim gubi od Davora. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Mlađi kadeti:
Bruno Drempetić - prolazi 3 kola i ulazi u finale gdje potpuno nezasluženo gubi 1:2od domaćeg natjecatelja, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Davor Drempetić - prolazi 2 kola, a zatim gubi od prvaka. U repasažu gubi od odličnog protivnika iz BiH, te osvaja 5. mjesto.

BORBE
Učenici:
Davor Drempetić (-30 kg) - pobjeđuje sva 3 protivnika i osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Toni Tomić (-34 kg) - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi u 2. kolu od finalista. U repasažu gubi jednom nepažnjom tijesnim rezultatom 0:1 i osvaja 5. mjesto.
Bruno Drempetić (-42 kg) - pobjeđuje u 2 kola, a zatim u finalu u dobroj borbi protiv jakog Slovaka tijesno gubi i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Mlađi kadeti:
Bruno Drempetić (-41 kg) - 1. kolo je slobodan, a zatim u 2. kolu pobjeđuje. U finalu protiv domaćeg natjecatelja jako dobro radi, ali suci nisu dopustili iznenađenje i Bruno gubi, te osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Luka Kondić (-41 kg) - u 1. kolu žestoko se bori, s puno akcija, koje nažalost nisu rezultirale bodovima. Na kraju gubi borbu (od protivnika kojeg je nedavno pobijedio u Rijeci na Cro Openu). 5. mjesto.

 

Bushido - Klub za pobjede!