Bushido 3 medalje za Zagreb!

U subotu, 03.03.2012.g. u Virovitici održan je 10. Virovitica Open. Na ovom jakom tradicionalnom međunarodnom karate turniru nastupila je reprezentacija Zagrebačkog karate saveza. Za reprezentaciju su nastupila 4 člana Bushida: Bruno i Davor Drempetić, Luka Kondić i Ivan Lulić. Još su trebali nastupiti Bruno Jelinić i Toni Tomić, ali nažalost zbog bolesti to nisu bile u mogućnosti. Natjecali su se samo u borbama. Članovi Bushida osvojili su u 7 kategorija 3 medalje i 2 peta mjesta. Čestitamo.

 

 

 

 

 

 

Rezultati:

Davor Drempetić - učenici -34kg - pobjeđuje dva protivnika, a zatim gubi u polufinalu tijesno 0:1. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Davor Drempetić - mlađi kadeti -36kg - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi u 2. kolu.
Luka Kondić - mlađi kadeti -45kg - nakon što je bio slobodan u 1. kolu, pobjeđuje u 2. kolu. U polufinalu gubi od kvalitetnog Mađara, a zatim pobjeđuje u repasažu i osvaja 3.mjesto. BRONCA!
Bruno Drempetić - mlađi kadeti -45kg - pobjeđuje dva protivnika, a zatim gubi u polufinalu tijesno nakon neriješenog preglašavanjem sudaca. U toj borbi dobija neugodan udarac u rebra, te nije mogao raditi za 3. mjesto, tako da osvaja 5. mjesto.
Ivan Lulić - mlađi kadeti -48kg - u prvoj borbi gubi u zadnjoj sekundi diskvalifikacijom (zbog izlaska) nakon vodstva od 4:0 od kasnijeg prvaka kategorije. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Luka Kondić - kadeti -52kg - gubi nepravedno u prvoj borbi. U repasažu pobjeđuje, a zatim gubi od odličnog Mađara, te osvaja 5. mjesto.
Ivan Lulić - kadeti -52kg - u prvoj borbi gubi tijesno 1:2. Tu borbu je trebao bolje odraditi, jer je mogao pobijediti svog protivnika.

  

Lulić svemirac?

ma ne... samo je isprobao zaštitnu masku :)

Bushido - Klub za pobjede!