Bruno viceprvak Slovenia Open-a!

Karate Slovenia Open 2009U Sloveniji, Vrhnika, 19.09.2009.g. održan je 9. Slovenia Open – međunarodno otvoreno prvenstvo Slovenije u karateu. Nastupilo je 63 klubova s oko 500 natjecatelja iz 10 država. Nastupili su i članovi Bushida : Davor i Bruno Drempetić – mlađi učenici kate i Juran Kralj – kadeti i juniori kate. KK Bushido je osvojio jedinu kata medalju za Hrvatsku – Bruno Drempetić – srebro!

 

 

 

 

Karate Slovenia Open 2009Rezultatom naših članova možemo biti izuzetno zadovoljni, s tim da je uz malo sreće moglo biti i bolje.

Davor Drempetić je izgubio od domaćeg predstavnika koji je kasnije osvojio treće mjesto.

Bruno Drempetić superiorno je prošao 2 kola da bi u finalu izgubio od domaćeg favorita, iako smo mišljenja da je Bruno bio bolji. Domaći suci dali su prednost domaćem natjecatelju, te se je Bruno morao zadovoljiti odličnim 2. mjestom.

Juran Kralj je u kadetima s jion katom prošao jedno kolo, da bi u polufinalu izgubio od odličnog domaćeg predstavnika (reprezentativca Slovenije). U borbi za 3. mjesto Juran gubi čudnom odlukom sudaca - diskvalifikacijom, navodno zbog jednog pogrešnog pokreta u goju shiho sho kati. U juniorima Juran zbog nedolaska protivnika radi direktno u polufinalu i gubi od odličnog Slovaka. U borbi za 3. mjesto Juran slabo odrađuje kanku sho i zasluženo ostaje bez medalje.

S obzirom da je početak sezone možemo reći da smo ostvarili dobar uspjeh, a u nedjelju, 27.09. u Rijeci  imamo novi test na Cro Open-u - otvorenom prvenstvu Hrvatske.

 

 

 

 

Karate Slovenia Open 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karate Slovenia Open 2009

Bushido - Klub za pobjede!