Bruno prvak Otvorenog prvenstva Hrvatske!

Bruno PRVAK HRVATSKE!U nedjelju,27.09.2009. u Rijeci na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Hrvatske, Karate klub Bushido je ponovo pokazao svoje kvalitete i vratio se s jednom zlatnom medaljom. Bruno Drempetić je nakon osvajanja srebra na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Slovenije prije tjedan dana, ponovo bio odličan i ovaj put osvojio zlato! Još su nastupili Juran Kralj, Iris Vuić i Davor Drempetić.

U kategoriji mlađih učenika - kate nastupili su Bruno Drempetić i Davor Drempetić.
Bruno
je s tri pobjede u nizu uvjerljivo osvojio 1. mjesto - zlato!
Davor je u 1. kolu pobjedio, da bi u 2. kolu izgubio u izjednačenoj izvedbi od slovenskog natjecatelja koji na kraju osvaja 3. mjesto. Zbog zbrke s listama Davora su krivo stavili u repasaž za 3. mjesto i u tom meču je pobjedio, nažalost to je poništeno, jer su drugi natjecatelji trebali raditi repasaž.
U kategoriji mlađih učenica Iris Vuić je izgubila u 1. kolu od kvalitetne protivnice, iako ja Iris solidno odradila katu.
U kategoriji učenika isprobao se je Bruno Drempetić i u 1. kolu dobro odradio katu, ali su na naše čuđenje suci (1:2) dodijelili protivniku, koji je po našoj procjeni bio lošiji.
U kategoriji kadeta Juran Kralj je dobro odradio u 1. kolu Jion katu, ali su suci dali prednost Talijanu koji je na kraju osvojio 3. mjesto.
Rezultatima smo zadovoljni i pripremamo se za početak Karate lige koja počinje 10.10.2009. u ŠD Peščenica.

Bruno PRVAK HRVATSKE!

Bruno PRVAK HRVATSKE!

Bruno PRVAK HRVATSKE!

Bruno PRVAK HRVATSKE!

Bushido - Klub za pobjede!