Bruno pobjednik Grand Prix Croatia!

U subotu i nedjelju, 19. i 20.01.2013.g. održan je u Samoboru 22. Grand Prix Croatia. To je najjači karate turnir u Hrvatskoj na kojem je ove godine sudjelvalo 19 država s 1428 natjecatelja. Bushido je odlično nastupio i osvojio 6 medalja (1 zlato, 1 srebro i 4 bronce). Slijedeću nedjelju 27.01.2013.g. očekuje nas Prvenstvo Zagreba u borbama za seniore, mlađe kadete i učenike.

Rezultati:

KATE:
Učenici:
Toni Tomić - gubi u 1. kolu od kvalitetnog makedonskog natjecatelja.
Učenice:
Anja Perković - iako dobro radi gubi u 1. kolu 1:4 od Makedonke koja ulazi u finale. U repasažu Anja pobjeđuje 2 protivnice i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Mlađi kadeti:
Bruno Drempetić - pobjeđuje 4 protivnika i ulazi u finale. U finalu gubi od Ukrajinca i osvaja 2. mjesto. SREBRO!
Davor Drempetić - jako dobro radi i pobjeđuje 2 protivnika, a zatim gubi u 3. kolu od protivnika koji gubi u polufinalu, te Davor ostaje bez repasaža.
Kadetkinje:
Lucija Sili - jako dobro radi, ali gubi u 1. kolu od Slovakinje koja kasnije postaje prvakinja. U repasažu pobjeđuje 2 protivnice, a u borbi za 3. mjesto gubi s tijesnih 2:3 od Srpkinje i osvaja 5. mjesto.
Zrinka Tabain - gubi u 1. klu od finalistkinje, a onda i u 1. kolu repasaža.
Juniorke:
Lucija Sili - dobro radi i pobjeđuje 2 protivnice, a zatim već umorna gubi od odlične protivnice koja nažalost gubi od prvakinje, te Lucija ostaje bez repasaža.
Dolores Jurič - dobro radi, ali gubi u 1. kolu od finalistkinje. Nažalost gubi i u repasažu.
Zrinka Tabain - gubi u 1. kolu od prvakinje, a zatim u repasažu iako dobro radi nažalost gubi.
Mlađe seniorke:
Dolores Jurič -jako dobro radi i pobjeđuje u 1. kolu, ali u 2. kolu gubi od finalistkinje. U repasažu pobjeđuje, a zatim gubi u borbi za 3. mjesto. 5. mjesto.

BORBE:
Učenici:
Toni Tomić (-42 kg) - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi u 2. kolu od finalista. U repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Učenice:
Anja Perković (+40 kg) - nažalost gubi u 1. kolu nakon neriješenog rezultata preglasavanjem sudaca 2:3.
Mlađi kadeti:
Davor Drempetić (-36 kg) - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim gubi od prvaka kategorije. U repasažu s 2 pobjede osvaja 3. mjesto. BRONCA!
Bruno Jelinić (-36 kg) - pobjeđuje u 1. kolu, a zatim tijesno gubi 0:1 od finalista. U repasažu gubi od Makedonca na preglašavanje sudaca.
Toni Tomić (-41 kg) - dobor se bori i pobjeđuje 2 protivnika, a zatim tijesno 2:3 gubi od Čeha, prvaka kategorije. U repasažu gubi i osvaja 5. mjesto.
Bruno Drempetić (-48 kg) - odlično radi i pobjeđuje 3 protivnika, te osvaja 1. mjesto. ZLATO!
Mlađe kadetkinje:
Lucija Jelinić (-55 kg) - gubi u 1. kolu od prvakinje kategorije, a zatim tijesno 3:4 gubi u borbi za 3. mjesto, te osvaja 5. mjesto.
Kadeti:
Luka Kondić (-52 kg) - nezasluženo gubi u 1. kolu od Slovenca koji ulazi u finale. U repasažu Luka pobjeđuje Makedonca, Talijana i Slovaka, te osvaja 3. mjesto - BRONCA!
Ivan Lulić (-57 kg) - dobro se bori ali ipak gubi od predstavnika Srbije, koji prolazi još 2 kola, pa gubi, te Ivan ostaje bez repasaža.

Bushido - Klub za pobjede!