7 karate medalja, Bruni zlato!

karate bushido samurajiU nedjelju, 05.04.2009.g. u dvorani OŠ P. Zrinskog održano je Prvenstvo Zagreba u katama za sve uzraste osim seniora. Karate klub Bushido polučio je velik uspjeh (dvije medalje više nego na prošlom prvenstvu) iako je bio oslabljen za bolesnog Davora Drempetića koji je bio jedan od favorita u kategoriji mlađih učenika i član ekipe mlađih učenika. No, mali samuraji s Peščenice odradili su prvenstvo junački i zaslužili sve pohvale:

U kategoriji mlađe učenice Iris Vuić prolazi 2 kola i u polufinalu gubi, ali steječe pravo borbe za 3. mjesto u kojoj pobjeđuje i osvaja svoju prvu medalju (bronca) za pojedinačni nastup. Lara Fritz u 1. kolu gubi od pobjednice kategorije, a u repasažu gubi od kasnije trećeplasirane. Mirela Kolak gubi u 1. kolu tijesno 1:2 od kasnije trećeplasirane. U ekipnom dijelu gube od prvoplasiranih i osvajaju broncu. Bravo za naše mlađe učenice dobro su odradile natjecanje i vidljiv je njihov napredak.
U kategoriji mlađih učenika Burno Drempetić tijesno gubi od Grgića koji kasnije nepravedno gubi i Bruno nije u repasažu. Leonardo Navarrro Copa je izgubio u 1. kolu, njegov napredak je vidljiv, ali je još neiskusan natjecatelj. Juran Auguštin je pokazao u zadnje vrijeme dobar napredak, te je u 1. kolu pobjedio znatno iskusnijeg protivnika, ali nažalost u 2. kolu gubi. Ekipa u sastavu Bruno Drempetić, Luka Lemo i Leonardo Navarro Copa pobjeđuje u 1. i 2. kolu, a u finalu u izjednačenoj borbi gubi i osvaja 2. mjesto - srebro. Čestitamo mlađim učenicima na dobroj izvedbi i očekujemo daljnje rezultate.
U kategoriji učenika Domagoj Drempetić radi malu grešku u 1. kolu i ispada. Ivan Držanić usprkos solidnoj izvedbi nije uspio proći 1 kolo. Marco Navarro Copa gubi tijesno 1:2 u 1. kolu od finalista, te ide u repasaž gdje opet čudnovato gubi s 1:2, te ostaje bez medalje kojoj je bio nadohvat ruke. Najveće iznenađenje je napravio Bruno Drempetić koji je prvi put nastupio u kategoriji učenika (iako je još mlađi učenik) pobjedivši sve svoje protivnike i osvaja 1. mjesto - ZLATO! U ekipnom nastupu (Bruno Drempetić, Marco Navarro Copa i Ivan Držanić) nisu uspjeli ući u finale usprkos izjednačenoj borbi, te su se morali zadovoljiti 3. mjestom.
U kategoriji kadeta Juran Kralj prolazi 1 kolo., a u polufinalu suci ga oštećuju odlukom 2:3, te umjesto finala pripala mu je bronca.
U kategoriji juniora Juran Kralj nakon nepravde u kadetima prilično dekoncetriran griješi prilikom izvedbe kate i gubi od znatno slabijeg protivnika, te mu za utjehu (???) ostaje bronca.

Slike sa natjecanja pogledajte u GALERIJI!

Bushido - Klub za pobjede!