52/2010. NOVA GODINA

Piše: Slobodan Pupovac, glavni trener

27.12.2010.-02.01.2011.

Došlo je vrijeme da se oprostimo od još jedne godine. Za članove Bushida to je bila jedna izuzetno sportski uspješna godina. Osvojeno je čak 150 medalja na službenim natjecanjima i turnirima širom Hrvatske i u Sloveniji. Među osvojenim medaljam, čak je 7 s prvenstava Hrvatske. Čak 5 naših članova u 6 kategorija najuspješniji su sportaši Zagrebačkog karate saveza. Nije bilo niti jednog turnira da nisu osvojene barem 3 medalje, a osvajano je čak i po 13 medalja.

Održali smo 2. Bushido karate kup prijateljstva, sigurno najjači turnir u Hrvatskoj u katama za djecu 7 – 14 godina starosti. Sudionici turnira obasuli su nas samim pohvalama o kvalitetnoj organizaciji i odličnoj konkurenciji na turniru. Turnir je postao tradicionalan i veselimo se 3. Bushido karate kupu prijateljstva u 2011.g.

Naš karate sudac Mislav redovito je sudio na natjecanjima, a položio je i za više sudačko zvanje. Uz to dobili smo još jednog karate suca u klubu – Rafaela, koji već redovito sudi na Ligi učenika zagrebačkih o.š. i s.š. 

Veči broj naših članova sudjelovao je na karate pripremama u Daruvaru, te na 3. Ljetnom karate kampu u Selcu. Uz dosta treninga, te naučenihnovih karate znanja, dobro su se i zabavili. U ovoj godini veći broj vježbača se uključio u treniranje sportske borbe, te su neki počeli na turnirima i osvajati prve medalje.

Što poželjeti u 2011.g.?

Naravno, barem jednako uspješnu sportsku godinu. Oni koji su osvajali  medalje da i dalje osvajaju medalje, a oni koji to još nisu da počnu osvajati medalje. medalje neka budu znak dobrog rada i napretka u stjecanju karate znanja i vještine.

Da se stečena prijateljstva i dalje njeguju, te da se steknu novi prijatelji u klubu i van njega. Da jedni drugima pomažu i budu potpora u teškim trenucima, odnosno da zajednički proslave svoje uspjehe.

Da se iskreno i dobronamjerno ophode s drugima, a osobito prema svojim bližnjima. Da dobro uče i  ostvare dobre uspjehe u školi, fakultetu.

Neka sve svoje uspjehe nose s ponosom, ali i skromnošću. Optimizam uspjeha mora biti pokretač novih napora koji će dovesti do još većih uspjeha.

Svima želim puno zdravlja i veselja u 2011.g.!

Bushido - Klub za pobjede!