3 zlata i 1 bronca na Zagreb Karate Festu!

Zagreb karate festU subotu, 04.10.2008.g. u Domu sportova održan je VI. Zagreb Karate Fest u sklopu kojeg je Top Ten za žene i Otvoreno prvenstvo Zagreba za sve uzraste. Karate klub Bushido nastupio je s mlađim učenicima i Juranom Kraljem u kadetima i juniorima.
Vidljivo sve bolja forma naših natjecateljima rezultirala je odličnim rezultatima.

Slike sa natjecanja pogledajte u GALERIJI!

U mlađim učenicima Ivan Držanić je dobro odradio katu, ali je tijesno izgubio u prvom kolu tijesnim 1:2.
Bruno Drempetić je prošao 1. kolo, ali je u drugom kolu također vrlo tijesno 1:2 izgubio iako je dobro odradio katu.
Davor Drempetić je bio u punom sjaju te je ostvario tri pobjede zaredom i plasirao se u polufinale gdje je izgubio nezasluženo sa 1:2 od viceprvaka Zagreba. U borbi za treće mjesto Davor pobjeđuje prvaka Zagreba i osvaja broncu! No, kompenzaciju za nezaslužen poraz Davor je dobio navečer na Top Ten-u kad je na tomboli izvučen kao dobitnik sponzorskog bicikla. U ekipnom dijelu Davor, Bruno i Ivan pobijedili su u finalu ekipu Poleta i osvojili 1. mjesto!

Juran Kralj
je odlično odradio svoje kategorije i pobjedom nad ne baš mnogobrojnim protivnicima osvaja 1. mjesta u kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Odlični rezultati naših članovai daju nam optimizma pred predstojeće (12.10.2008.) Prvenstvo Hrvatske - najjače natjecanje za mlađe uzraste, koje će se održati na "domaćem" terenu, u ŠD Peščenica.

ČESTITAMO!

Slike sa natjecanja pogledajte u GALERIJI!

Bushido - Klub za pobjede!