3 medalje u Ivanić Gradu!

Kup Mladosti karateU subotu, 20.02.2010.g. članovi KK Bushida nastupili su na 22. Karate kupu Mladosti u organizaciji KK Mladost iz Ivanić Grada. U jakoj konkurenciji naši mali samuraji pokazali su dobar karate i ostvarili vrlo dobar uspjeh. Osvojene su 3 medalje i još dvije su nam za malo izmakle. No, nastup ohrabruje i možemo očekivati dobre rezultate u nastavku sezone.

 

 

 

 

Nastupili su:

KATE
Mlađi učenici:
Davor Drempetić - nakon duge stanke uslijed bolesti, nastup Davora je bio bez dovoljno snage te je izgubio u 1. kolu od trećeplasiranog.

Mlađe učenice:
Anja Sili - potrudila se, ali ipak nije uspjela pobijediti u 1. kolu.
Iris Vuić - vrlo dobro odradila i prošla 2 kola, te ušla u polufinale gdje nepravedno gubi. U borbi za 3. mjesto gubi tijesno s 1:2, te ostvaruje dobro 5. mjesto.

Učenici:
Ivan Lulić - nastupa u "B" kategoriji (niži pojasevi) gdje glatko pobjeđuje u tri susreta i osvaja ZLATO.
Davor Drempetić - u "A" kategorij, zbog već navedenog nedostatka snage gubi u 1. kolu.
Bruno Drempetić - u "A" kategoriji prolazi 1. kolo, a u 2. kolu gubi tijesno 1:2 od Slovenca kojeg je pobijedio u mlađim kadetima (3:0). Bruno je istovremeno radio na dva borilišta dvije    kategorije te mu je to bio 5. susret, tako da je malo nedostajalo snage.Kup Mladosti karate

Mlađi kadeti:
Bruno Drempetić - pobjeđuje 2 kola, te gubi u polufinalu od državnog prvaka. U susretu za 3. mjesto pobjeđuje i osvaja BRONCU.
Mlađe kadetkinje:
Lucija Sili - pobjeđuje 3 kola za redom i odlično odrađuje polufinale s državnom prvakinjom, ali nepravednom odlukom sudaca gubi 1:2. U borbi za broncu opet nepravedno gubi 1:2 i osvaja dobro 5. mjesto.

BORBE
Učenici:
Bruno Drempetić - jako dobro se borio. Pobjedio je u 1. kolu, ali nažalost u 2. kolu gubi od domaćeg natjecatelja.
Luka Kondić - nakon Prvenstva Zagreba još jedan odličan nastup luke, koji prolazi 3 kola i ulazi u finale. U finalu se dobro bori, ali tijesno 0:1 gubi od kvalitetnog borca iz Koprivnice. SREBRO za Luku.

 

Tri medaljaša (s lijeva): Luka Kondić, Ivan Lulić i Bruno Drempetić 

Bushido - Klub za pobjede!